Turističkom naselju Afrodita u Tučepima nagrada Thomasa Cooka

Slika /arhiva/tuccepi-blue.jpg

Britanski touroperator Thomas Cook dodijelio je turističkom naselju Afrodita u Tučepima nagradu "Marque of Excellence" za najbolji hotel u kategoriji hotela sa 4 i 5 zvjezdica, izvijestili su danas iz Bluesan hotela, u čijem je sastavu nagrađeno naselje.

Priznanje "Marque of Excellence" dodjeljuje jedan od vodećih svjetskih touropertora Thomas Cook, nagrada se dodjeljuje svake godine, a izbor najboljeg hotela vrši se na temelju ocjena gostiju.

Iz Bluesan hotela navode da je nagrada dodijeljena početkom ovog tjedna na Malti, a turističko naselje Afrodita dobilo ju je u konkurenciji s hotelima iz Italije, Francuske, Portugala, Bugarske, Egipta, ...

Iz Bluesun hotela podsjećaju i da je u studenom ove godine, na londonskom sajmu WTM, Bluesun hotel Alga iz Tučepa uvršten među deset najboljih hotela iz programa britanskog touroperatora Saga Holidays.

Bluesun hoteli su hrvatski hotelski brand koji obuhvaća 12 hotela na četiri destinacije - Bolu, Brelima, Tučepima i Starigradu Paklenici, svi su hoteli kategorizirani s tri ili četiri zvijezdice, a imaju ukupno više od 5.000 kreveta.

Formalno-pravno ti su hoteli organizirani kao Sunce koncern, a cijela grupacija ostvaruje oko 700 tisuća noćenja godišnje.

Kako se navodi u priopćenju, strateški cilj Bluesun hotela je usmjerenost na kvalitetu, te kategorizacija hotela od 4 zvjezdice.

Sukladno tome, Bluesun hoteli su u ovoj godini investirali više od 25 milijuna eura, i to u obnovu hotela u Brelima, izgradnju wellness centara u Brelima i Bolu, izgradnju kongresnog centra i novih smještajnih jedinica u Bolu te obnovu hotela u Bolu.

U nagrađeno turističko naselje Afrodita tijekom 2005. godine uloženo je 7 milijuna eura, navode iz Bluesan hotela. (Hina) 



Pisane vijesti