Zatvoren sajam "Sport i nautika"

Slika /arhiva/07-zv-sportnaut.jpg

Na Zagrebačkom velesajmu večeras je zatvoren 16. međunarodni sajam "Sport i nautika" na kojem je sudjelovalo 500 izlagača iz 34 zemlje.

U odnosu prema prošloj godini broj izlagača povećan je 18 posto, a predstavili su se na površini od 20.000 četvornih metara.

Na Sajmu su se okupili domaći i svjetski proizvođači i zastupnici sportske i nautičke opreme te plovila. Bila je to i prilika da se pokaže smjer u kojem ide sportsko-nautička industrija.

U sklopu Sajma održana je i međunarodna stručno-znanstvena konferencija o kondicijskoj pripremi sportaša te znanstveno-stručni skup o sportu u funkciji unapređenja kvalitete života.

Sajam "Sport i nautika" trajao je od srijede, 21. veljače, kada je otvoren i Sajam "Hotel&Gastroteh", koji je zatvoren jučer, 24. veljače.

Na tome međunarodnom sajmu kulinarstva, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa sudjelovalo je 137 izlagača iz Hrvatske i 13 zemalja, a predstavljeni su hotelska i ugostiteljska oprema, namještaj i sustavi za hotele, restorane i barove te kulinarski program. (Hina)
 



Pisane vijesti