Turistička ponuda Makarske predstavljena u Sarajevu

Slika /arhiva/12-ahb-saraj007.jpg

Predstavnici Hotela Makarska i Turističke zajednice Makarske krajem proteklog tjedna održali su u Coloseum Clubu u Sarajevu vrlo uspješnu prezentaciju hotelske i ovoljetne turističke ponude Grada. Tom su prigodom makarski domaćini kazali  kako će Makarska i ove godine pružiti bogat sadržaj boravka turistima, a cijene paket aranžmana u hotelima su skoro kao i prošle godine, dok su cijene smještaja u  sobama i apartmanima kod privatnih kućevlasnika i dalje prihvatljive za goste iz BiH.

Na toj je tradicionalnoj predsezonskoj manifestaciji u Coloseum Clubu Sarajevu, koja se održava već petu godinu za redom, direktor Hotela Makarska Bepo Srzić upoznao goste s ukupnom ponudom makarskih hotelijera koji u hotelima Meteor, Dalmacija i Rivijera nude raznolik sadržaj boravka po cijenama koje bi trebale provući goste u tri makarske hotelske kuće.

Direktorica prodaje Hotela Makarska Mirjana Šutić ponudila je bosansko-hercegovačkim gostima više vrsta paket aranžmana s takozvanim 'top-cijenama' te boravak u hotelima upotpunjen izletima, pješačenjem, biciklističkim turama i drugim sadržajima, a obavljena je i direktna prodaja prvosvibanjskog kao i proljetnog boravka gostiju u makarskim hotelima.

Jure Brkan – direktor Turističkog ureda TZ Makarska upoznao je tamošnje predstavnike brojnih turističkih agencija i goste, među kojima su bili i članovi Veleposlanstva RH u Sarajevu, o ukupnoj ovosezonskoj ponudi i turističkim novostima u gradu. Izrazio je nadu kako će gosti iz BiH i ovoga ljeta biti među najbrojnijim gostima koji se odmaraju u Makarskoj, gdje su  inače lani ostvarili gotovo 100 tisuća turističkih noćenja.

Josip Škrabić, direktor hotela Rivijera, u svom je obraćanju gostima Coloseum Cluba naglasio ponudu tog hotelsko-turističkog naselja, zanimljivu mladim gostima, učenicima, studentima i grupama s posebnim zahtjevima boravka u hotelu.

Predstavnici četiriju makarskih turističkih agencija ukazali su na kvalitetnu ponudu soba i apartmana privatnih kućevlasnika koji su zadržali cijene usluga iz prethodnih godina.

Nakon prezentacije, gosti Coloseum Cluba uživali su u specijalitetima dalmatinske kuhinje i servisu makarskih hotelijera - Marije i Željka Andrijaševića, Marina Baškovića te Amalije Mimica i Marijane Ursić, kao i glazbi makarskog trija Šabić, Batinović, Gojak. (V. Ribarević)
 



Pisane vijesti