Lošinjski hoteli Bellevue i Aurora dobili certifikat Europske spa asocijacije

Slika /arhiva/www_losinj_hotels-oil2.jpg

Još dva hotela iz portfelja Lošinj Hotels & Villas, Bellevue i Aurora dobitnici su prestižnog međunarodnog certifikata ESPA, a što je dodatna potvrda inovativnog koncepta i najviše razine kvalitete wellness i spa ponude ovih hotela. Riječ je o međunarodnom certifikatu kvalitete za medicinski spa i wellness ponudu EuropeSpa koji se smatra jednim od najsofisticiranijih mjerila kvalitete provedbe hotelskih usluga. Ovim certifikatom hoteli Bellevue i Aurora pridružili su se odabranom društvo najboljih europskih hotela čiji član je i Vitality Hotela Punta, prošlogodišnji dobitnik.

Hoteli Aurora i Bellevue prošli su izazovan proces ispunjavanja čitavog niza uvjeta i kriterija propisanih od strane organizacije koji obuhvaća cijeli niz spa i wellness aktivnosti za zdravlje i vitalnost. Unatoč vrlo visokim standardima organizacije oba hotela zadovoljili su sve kriterije s gotovo maksimalnim brojem bodova, a što je dodatna potvrda kako je wellness i spa ponuda Jadrankinih hotela među najkvalitetnijima u zemlji. Tako je Hotel Bellevue koji je hotel s 5 zvjezdica osvojio 97 posto, a Hotel Aurora, hotel s 4 zvjezdice 95 posto bodova.

„Dodjelom EuropeSpa certifikata, naši hoteli Bellevue i Aurora te Punta još su jednom potvrdili svoje mjesto u odabranom društvu vrhunskih europskih hotela koji zahvaljujući svojoj specijaliziranoj i posebno osmišljenoj ponudi mogu zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Valja spomenuti kako su naši hoteli jedini u Hrvatskoj koji imaju ovaj certifikat“, istaknuo je član Uprave Jadranke Goran Filipović.

Podsjetimo, uz ESPA certifikat navedeni hoteli su u svibnju ove godine dobili i certifikat “Sustainable Hotel” svrstavši se tako u rang najboljih hotela u Hrvatskoj kad je u pitanju održivo poslovanje.



Pisane vijesti