'Adriatica.net' većinski vlasnik Alas Airtoursa

Slika /arhiva/adriaticanet1gif

Zagrebačka turistička on-line agencija 'adriatica.net' preuzela je 55,56 posto vlasničkog udjela zagrebačke putničke agencije Atlas Airtours, čime ta agencija službeno postaje član 'adriatica.net' Grupe, izvijestili su danas iz adriatice.

Novim poslovnim spajanjem dvije su agencije, kako navode, potvrdile svoje uspješno strateško partnerstvo, započeto prošle godine, a ove su godine zajedno imale više od 110 tisuća putnika.

Plasiranje ponude hotelskih kapaciteta Atlas Airtoursa na web stranicama  'adriatica.net-a' polučilo je u ovoj godini promet veći od 13 milijuna kuna i više od 50 tisuća realiziranih noćenja, što je, napominju, potvrda o sve većem utjecaju on-line bookinga na poslovanje u hrvatskom turizmu i aktivnom izlaženju na inozemna tržišta.

'adriatica.net' je pak u Atlas Airtoursu našla snažnog partnera u oblikovanju turoperatorske ponude za europska tržišta, kao i proširenje postojeće ponude, koja se odnosi uglavnom na Hrvatsku i na ostale zemlje Mediterana.

Iz 'adriatice.net' ističu i da će u Atlas Airtoursu zadržati postojeći menadžment na čelu s glavnim direktorom Konstantinom Rešetarom.

Grupu 'adriatica.net', osim matične istoimene agencije te sada Atlas Airtoursa čine još on-line hrvatska turistička agencija 'Adria Gate' te slovenska agencija Ilirika Turizem, u kojoj 'adriatica.net' od studenog ove godine ima 50 posto vlasničkog udjela. (Hina)

 



Pisane vijesti