Zagrebački hotel DoubleTree by Hilton najbolji u regiji EMEA

Slika /arhiva/double-tree-hotel-w.JPG

Zagrebački hotel DoubleTree by Hilton osvojio je prestižnu Hiltonovu nagradu za izvrsnost "Hospitality Award of Excellence" za 2015. u regiji EMEA-Europa, Bliski Istok i Afrika, izvijestili su u srijedu iz tog hotela.

Takve nagrade grupacija Hilton dodjeljuje temeljem istraživanja kojeg provodi cijele godine uz pomoć vlastitog alata 'salt' koji ocjenjuje razinu uslužnosti osoblja u svakom području, tehničku opremljenost hotela, dosljednosti u brend standardima, efikasnost u rješavanju problema gostiju te sveukupni doživljaj gosta tijekom boravka u određenom hotelu unutar te jedne od najpoznatijih svjetskih hotelskih grupacija.

"U svim segmentima ocjenjivanja zagrebački DoubleTree by Hilton ostvario je u EMEA regiji najbolje rezultate te je to veliko priznanje svim zaposlenicima, jer nagrada reflektira upravo njihovu predanost poslu. Tu nema subjektivnog utjecaja već se kvaliteta mjeri u brojkama i postocima i drago nam je da smo uzor među 440 DoubleTree hotela", ističe direktorica hotela Josipa Jutt Ferlan.

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb potkraj prošle godine obilježio je tri godine rada, nositelj je kategorije Business/Poslovni hotel koji gostima nudi smještaj u 152 sobe te šest dvorana za sastanke i druge sadržaje.

Jutt Ferlan napominje i kako je hotel u sve tri godine rada bilježio poraste u poslovanju, što očekuju i ove godine s obzirom na dobre najave, ali i osvojenu nagradu.

"Prosječna godišnja popunjenost hotela je oko 67 posto, što je nešto više od prosjeka zagrebačkih hotela, a ove godine planiramo i uvođenje novosti, poput usluge 'digital check in' i 'digital key' u prvom kvartalu, koje je među prvima u svijetu uveo upravo globalni Hilton", poručuje direktorica. Objašnjava da te usluge znače da će gost moći sam napraviti 'check in' (prijavu) u hotelu mobitelom te njime i otvoriti sobu, bez zaustavljanja na recepciji. To, po njenim saznanjima, za sada nema nijedan hotel u Hrvatskoj, a rijetki su i u Europi i svijetu.

(Hina)



Pisane vijesti