Veliki odaziv poslovnoj radionici HTZ-a u kineskom Šangaju

Slika /arhiva/120425_ch1.jpg

Hrvatska i slovenska turistička zajednica, pod motom "Otkrij Hrvatsku - Osjeti Sloveniju“, predstavile su svoje turističke ponude 23. travnja 2012. godine na iznimno uspješnoj poslovnoj radionici u kineskom Šangaju. 

Poslovnom susretu odazvalo se više od 90 predstavnika kineske turističke branše kojim su iskazali velik interes za suradnju s hrvatskim i slovenskim poslovnim subjektima u segmentu turizma. Pored predstavnika turističkih organizacija iz Hrvatske i Slovenije, u informiranju o turističkim ponudama ove dvije zemlje, sudjelovali su hrvatski i slovenski konzuli u Kini.

Radionici je prethodila prezentacija predstavnika CBN-a (China Business Network: "Bring the world to China and take Chinese to the world") u kojoj su hrvatskim i slovenskim turističkim djelatnicima predstavljene smjernice o načinu i pravilima poslovanja s kineskim agentima, poslovnim običajima u Kini te druge važne informacije korisne za svakoga tko se predstavlja na ovom velikom i važnom tržištu. Nakon prezentacije hrvatske i slovenske ponude kratko je svoje usluge i proizvode predstavio zračni prijevoznik Turkish Airlines. 

Događanju su nazočili i predstavnici šangajskih medijskih kuća, a zadovoljstvo spomenutim događanjem iskazale su svi sudionici, o čemu govori i prijedlog za ponavljanjem ove radionice sljedeće godine i u Pekingu.



Pisane vijesti