Uspješna promidžba hrvatskog sporta i turizma u Londonu

Slika /arhiva/12-O-london5.jpg

Posljednjeg dana Olimpijskih igara u Londonu, Hrvatsku kuću posjetio je predsjednik Vlade RH Zoran Milanović i ministri unutarnjih poslova, te znanosti, obrazovanja i sporta  Ranko Ostojić i Željko Jovanović.

Premijer je tijekom obilaska Hrvatske kuće posjetio i informativni ured Hrvatske turističke zajednice gdje su ga dočekali pomoćnik direktora Glavnog ureda Milo Sršen i direktorica Predstavništva HTZ-a u Londonu Meri Matešić s volonterima - informatorima.

Tijekom protekla dva tjedna Hrvatska kuća i Predstavništvo HTZ-a u Londonu bili su mjesto susreta s poslovnim partnerima, novinarima i posjetiteljima, koji su ponijeli promidžbene materijale, a neki od njih su odmah iz Londona putovali na odmor upravo u Hrvatsku.

Pružena je i potpora organizaciji održavanja dviju posebnih prezentacija – hrvatske yachting industrije, koju su održale predstavnice Nautičkog centra Prgin iz Šibenika, te predstavljanju hrvatskih vina, na kojemu se također okupilo mnoštvo poslovnih partnera i novinara.

Hrvatska olimpijska kuća bila je na poseban način nastavak promidžbene kampanje na britanskom tržištu gdje popularnost Hrvatske kao turističkog odredišta raste, te s kojeg se, u prvom dijelu ove godine, bilježi porast od 25 posto u dolascima i noćenjima.

 



Pisane vijesti