Prvi susret organizatora turističkih manifestacija u Hrvatskoj

Slika /arhiva/L-organizatori-L.jpg

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor i supokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva kulture, 24. i 25. studenoga održava se Prvi susret organizatora turističkih manifestacija u Hrvatskoj (Green Gold Centar, Radnička cesta 50. Zagreb).
 
Susret organizatora ima za cilj povezati međusobno  sve one koji sudjeluju u kreiranju, pripremi i realizaciji jedne manifestacije, te omogućiti razmjenu iskustava i znanja, što je danas neprocjenjivo i nužno ukoliko želimo biti vodeće turističko odredište.

Projekt koji se po prvi puta organizira u Hrvatskoj okupiti će na jednom mjestu predstavnike Vlade RH, Ministarstva kulture, Ministarstva turizma, predstavnike HTZ-a, predstavnike HGK, Instituta za turizam, Udruženja turističkih novinara Hrvatske, turističke djelatnike i sve ostale čimbenike bez kojih je teško realizirati takve projekte, u prvom redu medije, a potom i predstavnike tvrtki koje su u dosadašnjem razdoblju podržavale takve projekte u okviru svojeg društveno odgovornog poslovanja.

Uz stručne predavače, primjere iz prakse,  tijekom dva dana, sudionici će moći upoznati  i dio tvrtki, agencija i  ustanova koje im mogu pomoći u organiziranju manifestacije, te upoznati i ponudu pratećih tvrtki koje pružaju usluge rasvjete i razglasa, posebnih efekata itd.

P R O G R A M



Najave