Produljenje roka za dostavu obvezujućih ponuda po objavljenom pozivu za realizaciju projekta Kupari

Slika /arhiva///14-kupari_plaza.jpg

Temeljem Odluke Povjerenstva za ocjenu prijava po objavljenom Pozivu za iskazivanje interesa kao i praćenje daljnje procedure realizacije Projekta Kupari I od 21. kolovoza 2015. godine, rok za dostavu obvezujućih ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I u Općini Župa dubrovačka produžava se do 9. listopada 2015. u 16.00 sati.

Temeljem Odluke Povjerenstva za ocjenu prijava po objavljenom Pozivu za iskazivanje interesa kao i praćenje daljnje procedure realizacije Projekta Kupari I od 21. kolovoza 2015. godine, Državni ured za upravljanje državnom imovinom objavljuje PRODULJENJE ROKA ZA DOSTAVU OBVEZUJUĆIH PONUDA PO OBJAVLJENOM POZIVU ZA REALIZACIJU PROJEKTA KUPARI.

Rok za dostavu obvezujućih ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari na lokaciji Kupari I u Općini Župa dubrovačka utvrđen Javnim pozivom za sudjelovanje na međunarodnom natječaju za javno prikupljanje ponuda za realizaciju turističkog razvojnog projekta Kupari, produžava se do 9. listopada 2015. godine u 16.00 sati.

Odluka o produljenju natječaja

Odluka o produljenju natječaja (Engleski)

 



Pisane vijesti