Predstavljeni programi i aktivnosti aviokompanije JET2

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

U hotelu Lapad u Dubrovniku, 25. travnja održano je predstavljanje usluga i aktivnosti britanske aviokompanije JET2. Predstavnicima sustava turističkih zajednica, hotelijera i medijima obratio se komercijalni direktor tvrtke Steve Heapy, koji je naglasio kako JET2 bilježi 48-postotni rast programa za Hrvatsku u 2012., gdje ove godine planiraju prevesti 60.000 putnika.

Prilikom predstavljanja zahvalio je Hrvatskoj turističkoj zajednici na suradnji te istaknuo kako u budućnosti želi stabilnu i uspješnu suradnju s hrvatskim partnerima, kroz koju bi nastojali što bolje pozicionirati Hrvatsku na britanskom tržištu. U ime HTZ-a skupu se obratio Milo Sršen, pomoćnik direktora Glavnog ureda, koji je zahvalio predstavnicima tvrtke JET2 što su odabrali Dubrovnik za predstavljanje svojih programa te izrazio nadu da će i ubuduće s nama imati uspješne partnerske odnose.

Ova niskotarifna aviokompanija prošle je godine u Hrvatsku dovela oko 50 000 putnika. Baza JET2 je u zračnoj luci Leeds Bradford, lete iz osam britanskih zračnih luka za 54 svjetske destinacije, a za Hrvatsku će ove sezone polijetati iz Manchestera, Leeds Bradforda, Newcastlea, Edinburgha i Belfasta, pri čemu će u Dubrovnik letjeti iz svih pet gradova, a za Pulu i Split iz Manchestera.

JET2 surađuje s najvažnijim turističkim agencijama i turoperatorima u Velikoj Britaniji, uključujući i Thomson.



Pisane vijesti