Ministri dijelili letke s uputama kako se štititi od ljetnih vrućina te informacije o Hrvatskoj

Slika /arhiva/w130719-mint1.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin, ministar zdravlja prof. dr. Rajko Ostojić i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić danas su na naplatnoj postaji Lučko dijelili letke s uputama kako se štititi od ljetnih vrućina te mape Hrvatske i informativne letke o turističko ponudi. Preporuke o načinima zaštite od ljetnih vrućina namijenjene su turistima koji dolaze u Hrvatsku i otisnut je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, češkom, poljskom i mađarskom jeziku - jezicima gostiju koji najčešće dolaze u Hrvatsku tijekom ljetnih mjeseci.

Ministar turizma Darko Lorencin, ministar zdravlja prof. dr. Rajko Ostojić i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić danas su na naplatnoj postaji Lučko dijelili letke s uputama kako se štititi od ljetnih vrućina te mape Hrvatske i informativne letke o turističko ponudi.

Preporuke o načinima zaštite od ljetnih vrućina namijenjene su turistima koji dolaze u Hrvatsku i otisnut je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, češkom, poljskom i mađarskom jeziku - jezicima gostiju koji najčešće dolaze u Hrvatsku tijekom ljetnih mjeseci.

Ministar Lorencin istaknuo je kako su ova ljetna upozorenja dodatni dio skrbi o gostima, kojima želimo pružiti potpuni osjećaj sigurnosti i slobode za boravka u Hrvatskoj, dodavši kako će Ministarstvo turizma liberalizirati tržište turističkih usluga promjenama propisa i dodatno regulirati zaštitu turista tijekom bavljenja pustolovnim aktivnostima.

Letak Ministarstva zdravlja distribuirala je i Hrvatska turistička zajednica, a bit će dostupan u svim turističko-informativnim centrima diljem jadranske obale.



Pisane vijesti