Ministar turizma Veljko Ostojić posjetio Rab

Slika /arhiva/12-rapska-fjera.jpg

Ministar turizma Veljko Ostojić sa suradnicima, u srijedu 25.srpnja, sudjelovao je na svečanosti otvaranja 11. Rabske fjere te se upisao u knjigu gostiju manifestacije kojom Rabljani svojim turistima žele predstaviti svoju bogatu i slavnu prošlost. Ono u čemu su Rabljani uspjeli svakako je pretvaranje grada u srednjovjekovnu pozornicu, što je postalo atrakcija zbog koje turisti posjećuju Rab upravo za vrijeme Rabske fjere. Upravo na tome ministar Ostojić čestitao je i gradonačelnici Rosandi Krstinić Gušćić. U četvrtak 26. srpnja ministar turizma posjetio je tvrtku Imperial Rab, glavni turistički subjekt na otoku Rabu. Ministar Ostojić obišao je i obnovljeno turističko naselje San Marino u Loparu, kao i turističko naselje Suha Punta.

Ministar turizma Veljko Ostojić sa suradnicima, u srijedu 25.srpnja, sudjelovao je na svečanosti otvaranja 11. Rabske fjere te se upisao u knjigu gostiju manifestacije kojom Rabljani svojim turistima žele predstaviti svoju bogatu i slavnu prošlost.

Ono u čemu su Rabljani uspjeli svakako je pretvaranje grada u srednjovjekovnu pozornicu, što je postalo atrakcija zbog koje turisti posjećuju Rab upravo za vrijeme Rabske fjere. Upravo na tome ministar Ostojić čestitao je i gradonačelnici Rosandi Krstinić Gušćić.

U četvrtak 26. srpnja ministar turizma posjetio je tvrtku Imperial Rab, glavni turistički subjekt na otoku Rabu. Predsjednik uprave Vlado Miš predstavio je tvrtku i planove budućeg razvoja te planove investicija za 2013. godinu.

U 2013. predviđene su investicije u vrijednosti od 5 milijuna eura na izgradnji dodatnih sadržaja u auto kampu San Marino i Hotelu Imperial. Vlado Miš istaknuo je da je u posljednjih 10 godina u razvoj  društva uloženo 40 milijuna eura. Ministar Ostojić obišao je i obnovljeno turističko naselje San Marino u Loparu, gdje je razgovarao s načelnikom općine Lopar Alenom Andreškićem, kao i turističko naselje Suha Punta.



Pisane vijesti