Međunarodni etno susreti Dunav – Drava, 8. i 9. rujna

Slika /arhiva/tzo-Bilje-Lw.jpg

Međunarodni etno susreti Dunav – Drava tradicionalno se u Bilju održavaju svake godine i na njima lokalno stanovništvo pokazuje svoju bogatu kulturnu baštinu.

Bogata ponuda lokalnih jela, pića, narodnog stvaralaštva, suvenira, autohtonih poljoprivrednih proizvoda, običaja, plesa i pjesme, okuplja veliki broj ljudi koji žive uz Dunav i Dravu.

Što donose 13. međunarodni etno susreti saznajte ovdje.

Povodom 13. Međunarodnih etno susreta Dunava i Drave koji će se održati u Bilju,  u subotu i nedjelju, 8. i 9. rujna, Javna ustanova Park prirode Kopački rit omogućit će posjetiteljima kupovinu Obiteljske ulaznice za Park prirode Kopački rit, koja uključuje jednosatnu vožnju po Posebnom zoološkom rezervatu brodom i obilazak Kopačkog rita po promotivnoj cijeni od 100 kuna za cijelu obitelj (od 2 do maksimalno 5 članova). Stoga  pozivamo sve zainteresirane obitelji da svoj posjet Etno susretima u Bilju upotpune i obilaskom Kopačkog rita koji se nalazi u neposrednoj blizini Bilja. Svoj termin obilaska možete dogovoriti pozivom na broj Prijemnog ureda Parka 031/752 320 ili jednostavno potražiti naše izložbeno mjesto na sajmu  u Bilju.



Najave