Krediti za pripremu turističke sezone i unašređenje turističke ponude

Slika /arhiva/crobanka.jpg

Uz najave izmjena zakona kojima bi se ostvarila što kvalitetnija turistička ponuda (Zakon o ugostiteljstvu, Zakon o turističkim zajednicama...), Croatia banka odlučila je svoju ponudu od 1. travnja  obogatiti jedinstvenim na tržištu, kreditima za poboljšavanje turističke ponude.

Iznosi kredita kreću se od 10.000 kuna za fizičke osobe i 30.000 kuna za pravne osobe, a gornji limiti nisu ograničeni, dok kamatna stopa iznosi 7,90 posto godišnje, uz otplatu u tri mjesečne rate od kojih prva rata dospijeva krajem sezone, 31. kolovoza 2006. godine. 

Akcija traje do 30. lipnja ove godine, a  namijenjena je fizičkim osobama, obrtnicima i trgovačkim društvima za financiranje nabavke roba, usluga, potrošnog materijala, hrane, pića, održavanje interijera, eksterijera, uz pojednostavljenu proceduru i brzu realizaciju kredita.

Cilj ove akcije Croatia banke je pridonijeti razvoju hrvatskog turističkog proizvoda, obogaćivanju i poboljšavanju  turističke ponude kao i shvaćanju turizma kao jedne od najvažnijih djelatnosti u Republici Hrvatskoj.



Pisane vijesti