Kamp Lanterna od 1. lipnja prvi u Hrvatskoj nudi parcele za mega kampere

Slika /arhiva/Lanterna_kamp_1.jpg

Porečki kamp Lanterna, koji posluje u sklopu turističke grupacije Valamar, od 1. lipnja ove godine gostima s velikim kamperima/kućama na kotačima ponudit će mogućnost smještaja na izuzetno velikim, tzv. megacomfort parcelama od 130 metara četvornih, najavili su danas iz Valamara dodajući da se tako nešto prvi put nudi u Hrvatskoj.

'Megacomfort' kamp parcela u Lanterni će biti ukupno dvadesetak i sve će biti specijalno oblikovane za velike kampere te opremljene strujom, vodom i priključkom na kanalizacijski sustav. Iz Valamara se doznaje i da za te parcele postoji veliko zanimanje, posebno kampista iz Njemačke, Austrije, Italije, Nizozemske i Danske. U kampu Lanterna je ukupno 2.855 parcela podijeljenih u šest tipova.

Među brojnim nagradama i priznanjima koje taj kamp dobiva skoro svake godine od međunarodnih partnera izdvaja se nagrada "Environmental award - ECO Award Gold" koju je za ovu godinu dobio od Keycamp-a i Eurocampa, najvećih organizatora smještaja u mobilnim kućicama i šatorima u Europi.

Tradicionalno Lanterna svake godine dobiva priznanja i od njemačkog i nizozemskog auto kluba ADAC i ANWB, pa je tako i za ovu godinu dobitnik nagrade "ADAC Best Campsite 2013" kao jedan od 144 najbolja kampa u Europi. U Europi tu prestižnu nagradu u ovoj godini nose kampovi koji dobiju ocjenu od maksimalnih pet zvjezdica, ističu iz Valamara. (Hina)



Pisane vijesti