Javni poziv za prijavu na natječaj ECAPITAL Culture Adriatic Start Up School

Slika /arhiva/e_capital_cultureadriatic.jpg

Otvoren je javni poziv za ECAPITAL Culture Adriatic Start Up School, školu namijenjenu mladim ljudima iz zemalja članica jadransko – jonske regije, čiji cilj je pokrenuti poslovanje usmjereno na unaprjeđenje kulturnog naslijeđa određenog područja.

Fokus je prvenstveno na stvaranju uvjeta kroz koje bi mladi ljudi mogli, koristeći svoje vještine i kreativnost, realizirati vlastite poslovne ideje i projekte na polju kulture. Krajnja svrha je izrada poslovnih planova koji bi se izložili institucionalnom, poduzetničkom i financijskom svijetu makro regije.

Poziv je objavljen od strane grada Ancone, Marche Fondacije, Trgovačke komore Ancone, Politehničkog sveučilišta Regije Marche i poslovne škole Istao, a mogu se prijaviti kandidati iz osam zemalja članica jadransko – jonske regije: Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Italije (isključujući regiju Marche), Crne Gore, Srbije i Slovenije.

Javni poziv otvoren je do 20. srpnja 2015. godine, a prijave se primaju isključivo online putem prijavnog obrasca na web stranici www.ecapital.it. Odabrani kandidati će pohađati tečaj u trajanju od 12 tjedana, koji uključuje razne radionice i predavanja, te će im biti dodijeljena stipendija u iznosu od 7000 eura.



Pisane vijesti