Festival „(Sr)etno Selce“

Slika /arhiva/14_sretno_selce_A.jpg

Ovih nas dana u Selcu čeka posebno društvo. Ruku pod ruku, šarmantnim će primorskim mjestom prošetati tradicija i kulturno-povijesna baština. Za vikend 12. i 13. srpnja 2014. na četiri lokacije (riva, Polača, Harmica i Tunar) održavat će se festival "(Sr)etno Selce".

Zanimljiva priča o tradiciji pretočit će se u prezentaciju narodnih običaja, živopisnih nošnji, raznovrsnih umjetničkih izričaja i domaćih izvornih proizvoda. (Sr)etno će nas Selce uvesti u svijet u kojemu se isprepliće staro i novo i  ispričati uzbudljive priče iz prošlosti, uz obilje pozitivne energije i zabave u romantičnom okruženju uz more.

U programu će sudjelovati grupa "Putokazi", Alen Polić, KUD "Neven", klapa "Kala", KUD "Ferdo Rusan", Neven Barac, Mauro i Mihael, sastav Trio "Crikvenica", sastav "Klamaruša", KUD "Zabok", KUD "Zvir", sastav "Čorgov", vokalna skupina "Vinodolke", Mantinjada, ŠRK "Oslić" Selce, boćarski klub "Selce", jedriličarski klub "Selce", udruga umirovljenika grada Crikvenice i Vinodolske općine – podružnica Selce, Udruga umirovljenika grada Crikvenice "Sunce".

Organizator (Sr)etnog Selca je Turistička zajednica grada Crikvenice, a suorganizator LAG "Vinodol". Pokrovitelji su Grad Crikvenica i Županijska lučka uprava Crikvenica.



Najave