Falkensteiner u ožujku otvara novi hotel u Italiji

Slika /arhiva/110701-h-Iadera.jpg

Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG) u ožujku 2015. otvara najnoviji Premium Projekt–Falkensteiner Hotel&Spa Jesolo u Italiji, izvjestili su danas iz te turističke grupacije koja posluje i u Hrvatskoj.

Falkensteiner Hotel&Spa Jesolo osmišljen je prema standardima od pet zvjezdica i bit će četvrti hotel u Premium kolekciji s pet zvjezdica hotelske grupe Falkensteiner sa sjedištem u Beču. Hotel obuhvaća kompleks na plaži s bazenom, 112 luksuznih soba kao i 19 apartmana.

Acquapura SPA kompleks prostire se na području od 1.300 četvornih metara, ima zatvoreni i otvoreni bazen, prostoriju za odmor, jacuzzi, solarij, različite saune i osam prostorija za masažu i tretmane.

"Za premium hotele naše grupacije, kao i za naše goste, taj projekt predstavlja važno proširenje ponude na prostoru između Alpa i Jadrana", kazao je Otmar Michaeler, CEO grupe FMTG.

FMTG je jedno je od vodećih turističkih poduzeća u šest europskih zemalja koje se nalazi u privatnom vlasništvu. Hoteli Falkensteiner su skupina hotela u obiteljskom vlasništvu, koji posluju u Južnom Tirolu, Austriji, Hrvatskoj, Češkoj i Slovačkoj.

(Hina)



Pisane vijesti