Devet hrvatskih izlagača na međunarodnom sajmu vina BeoWine

Slika /arhiva/bgd-sajam-turizma.JPG

Na sedmom međunarodnom sajmu vina BeoWine, koji će se u Beogradu održati od 18. do 21. veljače, predstavit će se i devet hrvatskih vinarija te proizvođača opreme za vinarstvo i vinogradarstvo, izvijestili su iz Hrvatske gospodarske komore (HGK), koja organizira njihov nastup.

Tako će na beogradskom sajmu vina predstaviti svoje proizvode i usluge predstaviti Badel 1862, Belje, Iločki podrumi, Erdutski vinogradi, Udruga Plavac Mali, Vinarija Jokić, San Tommaso Pula, Haby i Credo.

Hrvatske vinarije i tvrtke koje se bave proizvodnjom opreme za vinarstvo i vinogradarstvo izlažu na BeoWineu sedmu godinu za redom u organizaciji Udruženje vinarstva pri HGK i to s odličnim uspjehom koji se očituje u rastu izvoza hrvatskih vina na tržište Srbije te u sve većoj prisutnosti hrvatskih vina u HORECA (hoteli, restorani i kafići) distributivnom lancu, ističu iz HGK.

Sedmi BeoWine održava se zajedno s 38. međunarodnim sajmom turizma i 12. sajmom ugostiteljske opreme HORECA oprema na više od 2100 četvornih metara, a okupit će više od 150 izlagača, od čega 60 stranih te se očekuje približno 70 tisuća posjetitelja. (Hina)



Pisane vijesti