Ban Tours 20 godina rada obilježava i novim poslovima u nautičkom turizmu

Slika /arhiva/more-jadran-bd.jpg

Turistička agencija Ban Tours iz Zagreba ugovorila je suradnju s francuskim proizvođačem plovila tvrtkom Dufour, čime završava sedmogodišnji proces ulaganja u nautički turizam vrijedan više od 40 milijuna kuna, izvijestili su jučer iz te agencije koja ove godine obilježava 20 godina rada.

Suradnja s tvrtkom Dufor uz ostalo podrazumijeva uvrštenje njihovih luksuznih plovila/jedrilica u flotu Ban Toursa, kojih će time do kraja ove godine imati ukupno 40-ak, ističe Pavle Marković iz te agencije.
Vjeruju da će im ovaj oblik suradnje u idućih pet godina donijeti rast nautičkog poslovanja za predviđenih 20 posto ukupnog prometa agencije.

Time ujedno njihov nautički segment dobija novu, širu dimenziju, jer uvrštenjem Dufour plovila u svoju flotu Ban Tours postaje dio najveće Dufour charter flote na Jadranu i u svijetu koju iznajmljuju privatnim i korporativnim klijentima, a postaju i ekskluzivni prodajni zastupnik Dufour-a.

To je, kako kaže Marković, i dobar način obilježavanja 20 godina rada agencije, koja se od osnivanja 1994. specijalizirala za organizaciji sportskih i poslovnih putovanja, seminara, kongresa, team buildinga te ljetovanja, zimovanja, gastro i eno tura u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i za luksuzna krstarenja Jadranom i drugo.

Napominjući da s tvrtkom Dufour surađuju zadnjih šest godina i u Hrvatskoj i regiji, kao i da zajedničke poslove imaju u Norveškoj, Švicarskoj, Italiji te SAD-u, Marković to objašnjava rezultatom prepoznavanja uske specijalizacije Ban Toursa za nautički turizam. (Hina)

 



Pisane vijesti