Savjetovanja s javnošću

2024. 

  • 11. 3. 2024. - Poštovani/a, otvoreno je novo savjetovanje na koje ste pozvani. Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=26745 Tema savjetovanja je: Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu uredbe o poticanju ulaganja u sektoru turizma. Opis savjetovanja: Ministarstvo turizma i sporta provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu uredbe o poticanju ulaganja u sektoru turizma. Savjetovanje je otvoreno do: 25. 3. 2024.
     
  • 2. 2. 2024. - Poštovani/a, otvoreno je novo savjetovanje na koje ste pozvani. Savjetovanje je moguće pronaći na poveznici: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=26340 Tema savjetovanja je: Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu programa javnih potreba u sportu na državnoj razini za 2024. godinu. Opis savjetovanja: Ministarstvo turizma i sporta provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu programa javnih potreba u sportu na državnoj razini za 2024. godinu. Savjetovanje je otvoreno do: 4.3.2024.


************************* 

Portal e-Savjetovanja predstavlja zajednički internetski sustav za savjetovanja s javnošću u postupcima donošenja novih zakona, drugih propisa i akata te je ujedno i mjesto za informiranje o procesima savjetovanja sa zainteresiranom javnošću. Ako želite sudjelovati u savjetovanjima, dati komentare, prijedloge i primjedbe na predložene propise, potrebno je kreirati korisnički račun (link na upute). 

*************************

Koordinator za savjetovanje u Ministarstvu turizma i sporta:
Bosiljko Domazet, mag.ed. ; bosiljko.domazet@mints.hr