Zajednička promocija hrvatskog turizma HTZ-a, FTI-a i Valamara u Njemačkoj

Slika /arhiva/rh-karta-ww.jpg

U pet njemačkih gradova, Nuernbergu, Frankfurtu, Koelnu, Hannoveru i Berlinu ovog se tjedna do 9. svibnja održavaju tzv. road show prezentacije hrvatske turističke ponude na kojima se predstavlja i ponuda programa i novosti ove godine za hrvatske destinacije jednog od najvećih njemačkih touroperatora FTI-a.

Doznaje se to iz Glavnog ureda HTZ-a čije predstavništvo u Njemačkoj odnosno ispostava u Muenchenu i njezin voditelj Romeo Draghicchio također sudjeluje u suorganizaciji prezentirajući agentima prodaje njemačkih turističkih agencija hrvatsku ponudu za ovu sezonu kako bi ih se dodatno motiviralo na prodaju aranžmana za Jadran.

Prezentacije su ujedno prilika da se agentima odgovori na pitanja s kojima se najčešće susreću prilikom razgovora s klijentima i prodaje aranžmana, a osim ispostave HTZ-a iz Muenchena na tom roadshowu sudjeluje i hotelska grupacija Valamar koja svoju ponudu i novosti za sezonu predstavlja na svojevrsnom malom sajmu koji se održava prije samih prezentacija.

Ukupno se na prezentacijama u svih pet njemačkih gradova očekuje više od 300 njemačkih agenata od kojih se generalno čuje i da prodaja aranžmana za Hrvatsku ide dobro i očekivano za ovo doba godina.

(Hina)



Pisane vijesti