U Dubrovniku 15. Adria camping rally 21. do 28. lipnja

Slika /arhiva/Dubrovnik_by_air.jpg

Jubilarni 15. Adria camping rally ove će se godine u organizaciji Udruge kampista Hrvatske (UKH) i Camping Adriatic by Valamar te pod pokroviteljstvom međunarodne organizacije kampista FICC održati u Dubrovniku, u kampu Solitudo, od 21. do 28. lipnja te okupiti oko 200 posada kampista iz 15 zemalja, najavili su danas iz Camping Adriatica, kamp segmenta tvrtke Valamar.

Napominjući da je FICC (Fédération Internationale de Camping, Caravanning et de Autocaravaning) jedina svjetska organizacija koja objedinjuje kampiste, iz Camping Adriatica ističu važnim što će na otvorenje tog velikog međunarodnog susreta kampista doći i predsjednik FICC-a Joao Alves Pereira čiji će domaćin biti predsjednika UKH Branko Marlot.

Kamp Solitudo, gdje će se održati susreti, jedini je kamp u Dubrovniku, koji oduševljava ljepotom mora i plaža te neposrednom blizinom čarobnog lijepog starog grada pod zaštitom UNESCO-a, što je bilo presudno da ga se odabere za jubilarni 15. rally kampista.

Sudionici relija u Dubrovnik dolaze 21. lipnja, a čeka ih bogat sedmodnevni program.

U povodu tog okupljanja direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u Valamar hotelima i ljetovalištima Josipa Bonifačić Cvelić istaknula je važnim što će baš kamp Solitudo ugostiti kampiste iz 15 zemalja, što sveukupno za Camping Adriatic by Valamar znači dodatnu motivaciju da gostima širom svijeta predstave taj kamp, ali i druge iz svog portfelja. (Hina)



Pisane vijesti