Suglasnost na donošenje obavijesti o namjeri davanja koncesije i dodjeli koncesije na pomorskom dobru za projekt Kupari

Slika /arhiva/vlada-RH.jpg

Na današnjoj sjednici Vlade RH usvojen je "Nacrt prijedloga odluke o davanju suglasnosti Vladi Republike Hrvatske na donošenje obavijesti o namjeri davanja koncesije i dodjeli koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Brašina, a u svrhu realizacije turističkog razvojnog Projekta Kupari, na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka". „Ovo je jedan od velikih projekata koji je stajao na dnu ladice dvadeset godina. Naša Vlada je uredila dokumentaciju i vlasničkopravne odnose“, kazao je predsjednik Vlade Zoran Milanović. Naglasio je da se radi o investiciji od nekoliko stotina milijuna eura na kojoj će se zaposliti jako puno ljudi.

Na današnjoj sjednici Vlade RH usvojen je "Nacrt prijedloga odluke o davanju suglasnosti Vladi Republike Hrvatske na donošenje obavijesti o namjeri davanja koncesije i dodjeli koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja plaže na dijelu k.o. Brašina, a u svrhu realizacije turističkog razvojnog Projekta Kupari, na lokaciji Kupari I. u Općini Župa dubrovačka".
 
„Ovo je jedan od velikih projekata koji je stajao na dnu ladice dvadeset godina. Naša Vlada je uredila dokumentaciju i vlasničkopravne odnose“, kazao je predsjednik Vlade Zoran Milanović. Naglasio je da se radi o investiciji od nekoliko stotina milijuna eura na kojoj će se zaposliti jako puno ljudi.
 


Pisane vijesti