Sljedećeg tjedna u Londonu izložba 'Croatia Exclusive'

Slika /arhiva/cee-1gif

U organizaciji izdavačke kuće 'Croatia Exclusive' u Londonu će se od 7. do 9. travnja održati prva izložba, odnosno predstavljanje hrvatske turističke, gastronomske i enološke i kulturne ponude, pod nazivom Croatia Exclusive Exibition.

Kako najavljuje organizator, cilj ove izložbe je promovirati Hrvatsku u Velikoj Britaniji, okupiti na jednom mjestu najznačajnije predstavnike gospodarstva, prezentirati raznolikost hrvatske turističke ponude i turističkih potencijala, kao i predstavljanje pojedinih županija i gradova te izlagača i njihovih proizvoda i usluga.

Izložba će biti podijeljena na četiri cjeline - turizam, proizvođači hrane i pića, nekretnine te Lifestyle, Design i specijalizirana proizvodnja.

Na popisu izlagača su tako primjerice Croatia Airlines, Generalturist i Podravka, zatim niz vinara, poput Katunara, Krauthakera, Plenkovića i Zdjelarevića, te Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska turistička zajednica, turističke zajednice gradova i županija, agencije za nekretnine i drugi.

Tijekom izložbe organizatori najavljuju održavanje niza foruma, prezentacija, seminara, primjerice tzv. Travel forum, zatim seminar o kupovini nekretnina i investicijskim projektima, degustacije vina i hrvatskih specijaliteta.

Ujedno, posjetitelji će moći pogledati i izložbu UNESCO World Heritage Sites in Croatia, koju ustupa hrvatsko Ministarstvo kulture te izložbu fotografija Ive Pervana.

Organizator ove izložbe, izdavač 'Croatia Exclusive' ujedno najavljuje i kako će tijekom travnja ove godine započeti s distribucijom časopisa "Croatia magazine" na tržištu Velike Britanije i Irske. (Hina)



Pisane vijesti