Prezentacije za turističke agente u suradnji s TUI-em

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Nakon uspješne suradnje na projektu TUI Inside, prilikom kojeg je veliki broj njemačkih putničkih agenata sudjelovao u edukaciji o Hrvatskoj, Predstavništvo HTZ-a u Njemačkoj nastavilo je suradnju s najvećim njemačkim turoperatorom u predstavljanju hrvatske turističke ponude prodajnom osoblju stacionarnih turističkih agencija.

Ispostava Hrvatske turističke zajednice iz Münchena sudjelovala je zajedno s prodajnim centrom TUI-a za Baden Württemberg na prezentaciji programa za ljetnu sezonu 2013. godine.

Prva prezentacija na kojoj je bilo prisutno pedeset agenata održana je 20. studenoga 2012. u Neu Ulmu. Voditelj prodaje TUI-a za Baden Württemberg Eberhardt Kleis predstavio je novosti u ponudi vodećeg njemačkog turoperatora za 2013. godinu s posebnim osvrtom na novosti za Hrvatsku, a voditelj ispostave HTZ-a iz Münchena Romeo Draghicchio izvijestio je nazočne o uspješno ostvarenom rezultatu turističkog prometa s njemačkog tržišta te predstavio novosti o ukupnoj turističkoj ponudi naše zemlje za sljedeću godinu.

Prezentacije u suradnji s TUI-em slijede još do kraja studenoga u Freiburgu i Karlsruheu.



Pisane vijesti