Prezentacija hrvatske turističke ponude u Austriji

Slika /arhiva/Linz_2012_1.jpg

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Beču predstavilo je hrvatsku turističku ponudu u okviru manifestacije „Reisemarkt“, održane od 16. do 17. ožujka 2012. godine u vrlo popularnom trgovačkom centru Plus City nedaleko od austrijskog Linza.

U spomenutom trgovačkom centru otvoreno je više od 250 ekskluzivnih dućana te dnevno bilježi više od 10.000 posjetitelja i kupaca. Na „Reisemarkt“ sajmu sudjelovalo je ukupno 22 turistička subjekta, među kojima su bili predstavnici austrijskih turoperatora, hotelskih lanaca te zračna luka Linz. 

Hrvatska je bila jedina turistička zemlja koja se vlastitim štandom predstavila na ovoj manifestaciji, a hrvatski promidžbeni turistički filmovi emitirani su na ekranima raspoređenim na brojnim frekventnim mjestima u okviru trgovačkog centra.

Posjetitelji su iskazali veliki interes za hrvatskom turističkom ponudom i želju da svoj odmor provedu u nekom od brojnih hrvatskih odredišta. Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Beču nastup na „Reisemarktu“ ostvarilo je u s suradnji s austrijskim Sabtoursom, dugogodišnjim i najvećim poslovnim partnerom iz područja Gornje Austrije.



Pisane vijesti