Predstavljen najveći turistički katalog "Neodoljiva Hrvatska"

Slika /arhiva/140506-op-katalog14.jpg

U povodu obilježavanja 170 godina turizma u Opatiji danas je predstavljen najveći turistički katalog "Neodoljiva Hrvatska". Hrvatski turistički katalog „Neodoljiva Hrvatska“, dimenzijama od 1,4 metra širine, 1,7 metara visine i 70 kilograma težine te s 378 stranica kandidira i za najveći u svijetu u Guinessovoj knjizi rekorda.

Katalog je predstavila autorica projekta Sunčana Matić, vlasnica agencije Lux promocija, naglasivši da je cilj projekta promocija hrvatskih ljepota i animiranje turista da posjete cijelu Hrvatsku, ne samo obalni, nego i kontinentalni dio. Katalog, stopostotni hrvatski proizvod, plod je trogodišnjeg rada 50-ak multidisciplinarnih stručnjaka i drugih suradnika, a projektom se ostvaruje inovativan i moderan iskorak u promidžbi Hrvatske i hrvatskog turizma. Katalog će biti izložen u Vili Angiolini do 25. svibnja 2014. godine, kada nastavlja svoju turneju hrvatskim i europskim gradovima.

Kao nastavak projekta "Neodoljiva Hrvatska" i poticaj održivom razvoju turizma, danas je najavljen Prvi kongres ekološkog turizma u regiji, koji će se održati 14. studenoga 2014. u Zagrebu.



Pisane vijesti