Poziv na radionice u Zadru i Krapini: osmišljavanje i razrada projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus + Sport

Slika /AAA_2020_MINTIS/sport_arhiva/200124_erasmussport.jpg

​Središnji državni ured za šport organizira besplatne jednodnevne radionice osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus + Sport u Zadru i Krapini.

Stručna radionica za osmišljavanje i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport održat će se u Zadru, 18. prosinca 2019. godine u Športskom centru Višnjik, Splitska ulica 3, s početkom u 10:00 sati, a u Krapini, 20. prosinca 2019. godine u Srednjoj školi Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6, s početkom u 10:30 sati.

Predviđeno trajanje radionica je do 16:00 sati. Radionice će omogućiti sudionicima stjecanje primjenjivih znanja, te će u prvom dijelu radionice sudionici imati priliku naučiti kako registrirati športsku udrugu na portalu Europske komisije, što će odmah moći i učiniti. Također, sudionici će imati priliku naučiti gdje pronaći i kako pripremiti odgovarajuće obrasce te gdje se nalazi vodič za prijavitelje i ostala dokumentacija. U drugom dijelu radionice održat će se praktične vježbe izrade projektnog prijedloga, stoga sudionici trebaju, ako imaju mogućnost, ponijeti sa sobom prijenosno računalo.

Sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 35 sudionika. Predstavnici športske udruge se mogu prijaviti isključivo putem on-line prijave u kojoj moraju navesti ispred koje športske udruge dolaze. Samo jedan predstavnik iz svake športske udruge može sudjelovati na radionici. Prijave će se zatvoriti nakon popunjenih 35 mjesta.

Organizator osigurava osvježenje i ručak za vrijeme trajanja radionice. 

Napomena: radionica je namijenjena sudionicima koji već razmatraju prijavljivanje na natječaje za Erasums + Sport program kako bismo im pomogli u detaljnoj razradi njihovih projektnih ideja.

Pisane vijesti