Poziv na nacionalni Erasmus+: Sport Info dan, 1. ožujka 2022.

Slika /webslike/erasmus plus sport.jpg

​Ministarstvo turizma i sporta poziva sve potencijalne prijavitelje na natječaj Erasmus+: Sport na sudjelovanje na nacionalnom Info danu koji će se održati 1. ožujka 2022. godine. Info dan će se održati u zgradi Ministarstva turizma i sporta, Prisavlje 14 (Kongresna dvorana) od 10.00 do 12.00 sati.

Cilj Informativnog dana  je podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj suradnje u području sporta. Službeni poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru Erasmus+ programa objavljen je na sljedećem linku: 2022 Erasmus+ Call for Proposals

Portal za prijavu projekta možete naći na sljedećem linku.

Na Info danu mogu sudjelovati svi zainteresirani predstavnici neprofitnih sportskih organizacija i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

Svim zainteresiranima je omogućeno prisustvovanje na Info danu uz predočenje valjane EU-COVID potvrde ili potvrde o preboljenju, dok će se za sve one koji nisu u mogućnosti fizički prisustvovati događanje prenositi i putem online platforme kojoj će se moći pristupiti putem linka https://vimeo.com/event/1887122/99fde3efce te na Youtube kanalu Ministarstva turizma i sporta.

Za sudjelovanje na događanju potrebno se prijaviti putem sljedećeg linka: Prijava

Za online praćenje nije potrebna prethodna registracija.

Službeni program Info dana bit će objavljen na mrežnim stranicama Ministarstva turizma i sporta.

Najave