Pokrenuta promidžbena kampanja „Europe. Wonder is all around“

Slika /arhiva/EU-comm_LL.jpg

Europska komisija je 9. lipnja 2016. pokrenula promidžbenu kampanju „Europe. Wonder is all around.“. Kampanja će nastojati promovirati Europu kao skup raznolikih, održivih i visokokvalitetnih  turističkih odredišta i iskustava, a usmjerena je na potencijalne turiste iz Europe s ciljem poticanja europskih građana da svoj odmor provedu u Europi.

Kampanja će otkriti skrivene destinacije Europe, a u kreiranju kampanje sudjelovat će i sami turisti putem aplikacije „Wonder Map“, preko koje se mogu podijeliti  slike i priče o iskustvima stečenim na europskim putovanjima. Korisnici aplikacije koji sudjeluju u kreiranju „europskih priča“ i inspiriraju druge turiste mogu osvojiti nagrade u vidu besplatnih putnih karata.

Europska komisija poziva sve turističke dionike da se uključe u kampanju promoviranja europskog turizma i destinacija korištenjem pripremljenog promotivnog materijala.

Više na: https://europe-wonder-is-all-around.prezly.com/european-commission-campaign-to-take-europeans-off-the-beaten-track-and-promote-tourism-in-europe#



Pisane vijesti