Počinju ovogodišnji seminari za hotelsko osoblje

Slika /arhiva/huh-logo.jpg

S ciljem unapređenja kvalitete izvođenja procesnih funkcija i pružanja usluga u hotelijerstvu Hrvatska udruga hotelijera i restoratera (HUH) i ove godine nastavlja seriju programa za stručno usavršavanje proizvodno-uslužnog osoblja u hotelijerstvu i restoraterstvu, a prvi seminari održat će se početkom idućeg tjedna u Poreču.

Pokrovitelj seminara je Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka, a za sada je za ovu godinu, kako su izvijestili iz HUH-a, predviđeno održavanje 13 takvih seminara od početka veljače do kraja ožujka.

Programi edukacije planirani su za zanimanja kuhar/slastičar, konobar, barmen, recepcionare i hotelske domaćice.

Prva tri seminara održavat će se u porečkom hotelu Diamant od 6. do 8. veljače, kada će se polaznicima podijeliti i Uvjerenja o završenom seminaru.

Slijede seminari krajem veljače u varaždinskom hotelu Turist, početkom ožujka u dubrovačkom hotelu Kompas te sredinom ožujka u zadarskom hotelu Kolovare.  Zadnji, za sada predviđeni seminar održat će se na Brijunima u hotelu Neptun krajem ožujka.

Iz HUH-a podsjećaju da su tijekom prošle godine organizirali 18 sličnih seminara u sedam odredišta, koje je uspješno pohađalo 426 stalno zaposlenih radnika iz ukupno 76 hotelskih poduzeća. (Hina)



Pisane vijesti