Otvoren “Temple of Life” – kompleks renoviranih termo mineralnih bazena

Slika /arhiva/TermeTempleLife_003.jpg

S rujnom ove godine, Toplice Sveti Martin pridružuju se obitelji LifeClass hotels&spa, čime postaju konkurentne termalnim i wellness resortima u regiji i još više ciljaju na tržišta Austrije, Njemačke, Slovenije i Italije. Dovršetkom velike investicije u kompleks termo mineralnih bazena pod nazivom “Temple of Life”, završen je i proces implementacije LifeClass branda, pa će od danas umjesto Spa&Sport Resort, cijeli kompleks nositi naziv LifeClass Terme Sveti Martin.

U Temple of Life uključena je filozofija branda LifeClass koja udružuje zdravlje i užitak s lokalnim prirodnim vrijednostima, posebnostima destinacije Međimurja i antropozofijom (filozofski nauk dr. Rudolf Steinera, rođenog u Donjem Kraljevcu). U posebnosti Međimurja spadaju prije svega visoko kvalitetne lokalno uzgojene namirnice, gdje prednjače jabuke, bučine sjemenke i bučino ulje, kao i lokalne prirodne vrijednosti, iznimno zdrava termo mineralna voda s jedinstvenom kombinacijom minerala.

Vodeći ljudi imaju mnogo planova za resort, jer je cilj da LifeClass Terme Sveti Martin postanu glavni igrač u turističkoj ponudi cjelokupne regije, kako u području aktivnog odmora, zdravstvenog  wellnessa tako i priprema za profesionalne i rekreativne sportaše. Međimurske Terme zapošljavaju oko 170 mještana i na godišnjoj razini ostvaruju oko 80.000 noćenja.

U posljednjih nekoliko mjeseci uloženo je puno truda i resursa u razvoj proizvoda i infrastrukture za biciklistički turizam te su u sklopu tih aktivnosti LifeClass Terme Sveti Martin dobile certifikat „Adria Bike Hotel“ s više od 700 km biciklističkih staza na ovom području.



Pisane vijesti