Otvoren novi DoubleTree by Hilton Zagreb

Slika /arhiva/121120-doubletree1.jpg

U poslovnoj četvrti grada Zagreba, u sklopu centra Green Gold, otvoren je DoubleTree by Hilton Zagreb, te novi restoran OXBO Urban Bar & Grill, kojeg vodi poznati hrvatski kuhar Tomislav Nikšić. Konferenciji za novinare prisustvovao je i Ivo Bašić, savjetnik ministra turizma, koji je izrazio veliko zadovoljstvo otvaranjem novog hotela, jer Hrvatskoj nedostaje hotelskog smještaja, koji u ukupnim smještajnim kapacitetima čini svega 13 posto. „Hotel će pridonijeti oživljavanju ovog dijela grada, koji je postao novi poslovni centar, a pohvaliti valja i zapošljavanje domaćih radnika, kao i eko koncept u skladu s održivim i odgovornim turizmom. Ministarstvo turizma podržava sve projekte koje pridonose unaprjeđenju kvalitete smještajnih kapaciteta i neposredno jačanju konkurentnosti“, istaknuo je Bašić.

U poslovnoj četvrti grada Zagreba, u sklopu centra Green Gold, otvoren je DoubleTree by Hilton Zagreb, te novi restoran OXBO Urban Bar & Grill, kojeg vodi poznati hrvatski kuhar Tomislav Nikšić. Konferenciji za novinare prisustvovao je i Ivo Bašić, savjetnik ministra turizma, koji je izrazio veliko zadovoljstvo otvaranjem novog hotela, jer Hrvatskoj nedostaje hotelskog smještaja, koji u ukupnim smještajnim kapacitetima čini svega 13 posto.

„Hotel će pridonijeti oživljavanju ovog dijela grada, koji je postao novi poslovni centar, a pohvaliti valja i zapošljavanje domaćih radnika, kao i eko koncept u skladu s održivim i odgovornim turizmom. Ministarstvo turizma podržava sve projekte koje pridonose unaprjeđenju kvalitete smještajnih kapaciteta i neposredno jačanju konkurentnosti“, istaknuo je Bašić.

„Iznimno mi je drago što dočekujemo goste u našem novootvorenom hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb, koji se pridružuje prekrasnom hotelu Hilton Imperial Dubrovnik kao naš drugi hotel u Hrvatskoj. Kao važan dodatak ponudi posjetiteljima grada Zagreba, hotel nudi prostore za organizaciju događanja kao i laku dostupnost povijesnim i kulturnim znamenitostima, što ga čini savršenom vikend destinacijom za odmor ili odredištem za putnike na njihovom putu prema odmaralištima na hrvatskoj obali“, rekao je Simon Vincent, predsjednik, EMEA, Hilton Worldwide.



Pisane vijesti