Otvara se hotel 'Atrium' u Splitu

Slika /arhiva/atrium-Entrance.jpg

Sredinom srpnja Hotel Atrium, prvi gradski hotel koji djeluje u okviru branda Gradski luksuzni hoteli, a u vlasništvu je obitelji Kotarac, otvara svoja vrata u poslovnom središtu Splita, priopćili su danas iz grupacije Jadranski luksuzni hoteli (JLH).

Kako dalje ističu, Hotel Atrium, u čiju je izgradnju i uređenje koje je trajalo 15 mjeseci utrošeno 18 milijuna eura, smješten je u poslovnom središtu Splita te predstavlja urbani, moderni hotel namijenjen suvremenom poslovnom čovjeku.

Hotel raspolaže s 99 moderno opremljenih soba i dva VIP apartmana, a na najvišem 7. katu hotela smještene su najatraktivnije sobe. Također, hotel ima kongresni centar s dvije polivalentne dvorane kapaciteta 130 mjesta, a na površini od oko 500 četvornih metara na posljednjem katu smješten je luksuzni wellness i SPA centar.

Kao posebnu zanimljivost iz JLH-a ističu da se u posebno uređenom izložbenom prostoru u podzemnim prostorijama hotela može vidjeti originalni Dioklecijanov akvadukt , a omogućen je i sam ulazak u kanal vodovoda.

Svečanost otvaranja Hotela Atrium očekuje se u rujnu ove godine, najavljuju iz JLH-a.
 



Pisane vijesti