Online agencija e-Tours razvila aplikaciju za hotelski smještaj

Slika /arhiva/e-tours-zgb.jpg

Zagrebačka online turistička agencija e-Tours razvila je novu aplikaciju-pretraživač koji korisnicima uz pretraživanje smještaja u više od 150 tisuća hotela u svijetu omogućava i da sami rezerviraju te plate smještaj.

Riječ je o domaćoj aplikaciji, razvijenoj unutar samog e-Toursa koji se od svog osnivanja 2001. online organiziranjem turističkih putovanja bavi temeljem vlastitih programskih rješenja.

Aplikacija je inače i novost u hrvatskom turizmu jer su rijetke domaće agencije koje korisnicima omogućuju da praktički sami organiziraju svoja putovanja, a uz to aplikacija podržava i izdavanje računa kao i ispis putne dokumentacije, navode iz te agencije.

Tijekom iduće godine planiraju razviti i mobilnu verzije te aplikacije, a među prvima u Hrvatskoj su razvili i program za pretraživanje, a potom i booking avionskih karata.

Osim hotelskog smještaja i avio-karata te cjelovitih putnih aranžmana nude i najam vozila, organizaciju team-buildinga i druge programe. Godišnje u prosjeku organiziraju 20 tisuća različitih putovanja. (Hina)

 



Pisane vijesti