Održavanje 3. redovne Skupštine i seminara Nacionalne udruge OMH

Slika /arhiva/logo-omh.jpg

Na Zagrebačkom velesajmu će se 21. veljače održati 3. redovna Skupština Nacionalne udruge OMH, kojoj će nazočiti pomoćnici ministra mora, turizma, prometa i razvitka Robert Pende i Želimir Kramarić.

Skupština je posvećena upoznavanju članova Udruge OMH s aktualnim temama u hrvatskom turizmu, kao i aktivnostima MMTPR-a na razvoju malog i obiteljskog hotelijerstva.

Povodom Skupštine, na Zagrebačkom velesajmu je planiran i edukacijski seminar pod pokroviteljstvom Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka koji će se održati 20. i 22. veljače za sve članove Udruge.

Prvi dan interaktivnog seminara obrađuje se tema primjene modernih tehnologija u hotelskom poslovanju u okviru kojega je predviđeno predstavljanja primjera iz prakse putem kojih se želi ilustrirati najnovija kretanja u svijetu tehnoloških dostignuća koja su važna u suvremenom hotelskom poslovanju. 

Drugi dan seminara posvećen je razvoju novih proizvoda u funkciji postizanja bolje tržišne pozicije. Predavači iz različitih područja govorit će o najnovijim trendovima i mogućnostima njihove primjene u stvaranju inovativnih proizvoda. 



Pisane vijesti