Nova gastro ponuda termi Sveti Martin

Slika /arhiva/la_batat-termesvm_w1.jpg

Terme Sveti Martin krajem prošlog tjedna predstavile su još jednu inovaciju u svojoj ponudi, novi restoran Le Batat, čije je otvaranje potaknuto potrebom predstavljanja ove tradicionalne namirnice i jela od nje pripremljenih na zdravi i inovativni način, uz napomenu da više od 90 posto namirnica koje se ovdje pripremaju dolaze iz Međimurja, iz lokalnog i kontroliranog uzgoja. 

Restoran u svojoj ponudi ima jela temeljena na batatu - još neistražene namirnice na kulinarskoj sceni Hrvatske, a jelovnik upotpunjuju i druga jela pripremljena od namirnica lokalnog porijekla. Zdrava jela u kombinaciji s interijerom inspiriranim filozofijom dr. Rudolfa Steinera, poznatog antropozofa, arhitekta, pisca i začetnika waldorfske pedagogije i biodinamičke proizvodnje, čine restoran posebno ugodnim mjestom bilo za romantičnu, poslovnu ili neku drugu prigodu.

Podsjetimo, u svibnju prošle godine, Spa&Sport Resort predstavio je projekt "Adria Bike Hotels", namijenjen podizanju biciklističkog standarda u županiji, ali i šire i time postao prvi certificirani hotel ove vrste u Hrvatskoj, a s rujnom 2014. godine pridružio se obitelji LifeClass hotels&spa, čime postaju konkurentne termalnim i wellness resortima u regiji i još više ciljaju na tržišta Austrije, Njemačke, Slovenije i Italije.



Pisane vijesti