Nastup Kvarnera na 39. Generalnoj skupštini udruženja „Medcruise“

Slika /arhiva/Kvarner-o-logo.jpg

Turistička zajednica Kvarnera postala je pridruženi član udruženja MedCruise, a po preporuci Lučke uprave Rijeka. Riječ je o udruženju koje broji 55 članica iz 78 luka, te 20 pridruženih članova, a ciljevi su promicanje Mediterana kao cruising destinacije, poticanje razvoja luka, razvoj i povezivanje cruising luka i cruising odredišta.

U razdoblju od 12. do 15. 10. 2011. godine, u Francuskoj, u Montepellieru održava se niz aktivnosti povodom 39. Generalne skupštine udruženja. Sama Skupština održava se 13. listopada 2011. godine, na kojoj je TZ Kvarnera dobila priliku da se kao novi član predstavi i promovira turistički potencijal regije. Članovima Skupštine bit će uručena prezentacija koja predstavlja turističku ponudu regije Kvarner, uz druge promotivne materijale TZ Kvarnera.

Za sljedeći dan, 14. listopada 2011. godine, dogovoreni su B2B sastanci s vodećim predstavnicima i organizatorima kružnih putovanja, brodarima, kao što su Fred Olsen Cruise Lines, Louis Cruises, Pullmantur, Star Clippers, zatim s direktorom razvoja Costa Crociere, te s predstavnicima specijaliziranih novina za promociju kružnih putovanja, kao što su Cruise Business News, Seatrade Cruise review i druge.



Pisane vijesti