Najava za medije: Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac u ponedjeljak 30. 11. na „Konferenciji o investicijama u sport“ te na konferenciji „Zeleni plan - prilika za hrvatsko gospodarstvo“

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac sudjelovat će 30. studenoga 2020. godine na „Konferenciji o investicijama u sport“ u Hrvatskoj gospodarskoj komori, te na konferenciji „Zeleni plan – prilika za hrvatsko gospodarstvo“ u hotelu Westin u Zagrebu.

U ponedjeljak, 30. studenoga 2020. godine, s početkom u 10 sati, ministrica Brnjac održat će pozdravni govor prilikom otvorenja „Konferencije o investicijama u sport“, uz potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra financija Zdravka Marića, predsjednika Hrvatske gospodarske komore Luku Burilovića, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Matešu, te članicu Međunarodnog olimpijskog odbora Kolindu Grabar-Kitarović.
 
Potom će, u sklopu konferencije „Zeleni plan – prilika za hrvatsko gospodarstvo“ te nakon uvodnih obraćanja i prezentacija, u 11.15 sati na pozornici konferencije ministrica Brnjac razgovarati u formi intervjua s glavnim urednikom Poslovnog dnevnika, Vladimirom Niševićem, o temama vezanima za dosadašnji razvoj turizma te njegovu budućnost nakon koronakrize.
 
Predstavnici medija i ostali zainteresirani sudionici obje konferencije mogu pratiti video prijenosom uživo, na sljedećim internetskim stranicama (uz lozinku 514578 za prijavu na „Konferenciju o investicijama u sport“, te potrebnu prethodnu prijavu za konferenciju „Zeleni plan -– prilika za hrvatsko gospodarstvo“):

https://us02web.zoom.us/j/86767190200?pwd=aDZqUFpESUtaQ1VsS2dkeGE4U3MvUT09
i
https://www.poslovni.hr/dogadjanja/zeleni-plan

Najave