Ministar turizma u Istarskoj županiji

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin posjetit će u ponedjeljak, 25. studenoga 2013. godine, Istarsku županiju, gdje će sudjelovati na svečanom otvorenju 26. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji HOK-a i predstaviti rezultate turističke sezone 2013. te aktivnosti Ministarstva u cilju pripreme 2014. turističke godine (Pula, hotel „Histria“, Verudela 17, u 9.30 sati).

U nastavku, ministar Lorencin će sudjelovati na konferenciji za novinare, gdje će s županom Istarske županije Valterom Flegom, najaviti osnivanje Bike DMC (Destination Management Company). Riječ je o tvrtki koja će započeti s radom po modelu javno-privatnog partnerstava, što je prvi takav slučaj u Hrvatskoj (u 13.00 sati: trasa Parenzane, podno Motovuna, u neposrednoj blizini tunela Motovun, kod stare željezničke stanice – u slučaju suhog vremena; u hotelu „Kaštel“, Piazza Andrea Antico 7, Motovun – u slučaju kiše).

Na konferenciji će sudjelovati i načelnik općine Motovun, Tomislav Pahović te ostali predstavnici Županije i hotelskog sektora.

 



Najave