Ministar Ostojić u radnom posjetu Šibensko-kninskoj županiji

Slika /arhiva/mint.jpg

POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Veljko Ostojić će, u pratnji tajnika Kabineta Bernarda Zenzerovića i savjetnika Ive Bašića, u utorak, 31. srpnja 2012., službeno posjetiti Šibensko-kninsku županiju.

U zgradi Županije (Trg P. Šubića I br.2) će se susresti sa županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom, gradonačelnikom Šibenika Antom Županovićem i predstavnicima turističkog gospodarstva ove županije.

Tema susreta bit će aktualnosti i razvoj turističke djelatnosti u Šibensko-kninskoj županiji, turistički projekti od strateškog interesa za županiju te županijske i lokalne manifestacije.

Nakon sastanka su u Uredu župana u 12.00 sati predviđene izjave za medije.

U okviru posjeta županiji, ministar će obići Hotel Andriju (tematski dječji hotel) u sklopu hotelskog naselja Solaris, te će u nastavku posjetiti Hotel Olympia u Vodicama, gdje će biti predstavljen projekt izgradnje novih hotelskih kapaciteta.

Oko 14 sati ministar će, u pratnji suradnika, biti prisutan i na prezentaciji projekta Phoenix Arbor (Obrazovnog centra za razvoj ljudskih potencijala i inovativnu akciju) u Narodnoj čitaonici na Murteru.



Najave