Ministar Ostojić u radnom posjetu Osječko-baranjskoj županiji

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Veljko Ostojić će, u pratnji tajnika Kabineta Bernarda Zenzerovića, u srijedu, 5. prosinca 2012., službeno posjetiti Osječko-baranjsku županiju.

U zgradi Županije (Trg Ante Starčevića 2, Osijek) će se susresti sa županom Osječko-baranjske županije Vladimirom Šišljagićem, gradonačelnikom Osijeka Krešimirom Bubalom i predstavnicima turističkog gospodarstva ove županije.

Nakon sastanka su u 11.30 sati predviđene izjave za medije.

Oko 12.15 sati ministar će posjetiti Ekonomski fakultet u Osijeku (Gajev trg 7), gdje će studentima održati kratko predavanje o ciljevima Ministarstva turizma i planovima turističkog razvoja u narednoj godini te odgovarati na pitanja studenata.

U 13 sati ministar će posjetiti i 3. sjednicu Vijeća DMO za kontinentalnu Hrvatsku, koja će se održavati na spomenutom fakultetu, te se pritom kratko obratiti predstavnicima Vijeća.

U nastavku posjeta Osječko-baranjskoj županiji ministar će, oko 13.30 sati, posjetiti i obići Ugostiteljsko-turističku školu u Osijeku (M. Gupca 61) te se upoznati s njezinim radom i aktivnostima koje provodi.

Oko 14.15 sati ministar će posjetiti eko-gospodarstvo Orlov put u Bilju (Biljska šuma 1, Kopačevo), a oko 14.30 sati vinsku cestu u Zmajevcu (Katolički surduk).



Najave