Ministar Lorencin u posjetu Biogradu na Moru

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin dodijelit će prvo rješenje za difuzni hotel, novu kategoriju koju je Ministarstvo turizma uvelo u kategorizaciju za skupinu hoteli. Prvi difuzni hotel u Hrvatskoj bit će Ražnjevića dvori u Polači, pokraj Biograda na Moru, tvrtke Ilirija d.d.

Primopredaja rješenja održat će se u četvrtak 12. lipnja s početkom u 10.30 sati u Ražnjevića dvorima (Polača 199).

Nakon prvog difuznog hotela, ministar Lorencin će otvoriti jednu od TOP manifestacija koje podržava Hrvatska turistička zajednica, Harley Days u Biogradu Na Moru.

Konferencija za novinare održat će se u 12.00 sati, u sjedištu gradske uprave Biograda na Moru (Trg kralja Tomislava 5), nakon čega slijedi obilazak manifestacije Dani Harley Davidsona.

Uz ministra na konferenciji za novinare sudjeluju Ivan Knez, gradonačelnik grada Biograda na Moru, Michael Johnstone, direktor marketinga Harley-Davidson za Europu, Bliski istok i Afriku i Jeremy Pick, menadžer Harley Owners' Group za Europu, Bliski istok i Afriku.

Nakon uspješnog domaćinstva 2011. godine, okupljanje ljubitelja Harley Davidson motora ponovno je u Biogradu na Moru. Očekuje se oko 100 tisuća posjetitelja i 30 tisuća motora, na skupu koji od 12. lipnja traje četiri dana. Uz Biograd, partnerski gradovi u promociji i domaćinstvu događanja su Zadar i Zagreb. Harley Davidson je 2011. godine, po prvi put u Hrvatskoj, organizirao Dane i europski H.O.G. Rally, okupljanje članova Harley-Davidson kluba. Takvi se događaji održavaju svake godine na raznim atraktivnim lokacijama diljem Europe i šire.



Najave