Konferencija o budućnosti Europe "Prema zdravoj i aktivnoj Europi - Promijeni svoj način života i počni živjeti zdravije”

Slika /2021_ilustrac_f/konfeencija o budućnosti europe foto.jpg

U sklopu obilježavanja sedmog izdanja Europskog tjedna sporta 2021., Ministarstvo turizma i sporta organizirat će 30. rujna 2021. godine stručnu konferenciju pod nazivom „Prema zdravoj i aktivnoj Europi - Promijeni svoj način života i počni živjeti zdravije”, s početkom u 10:00 sati u u hotelu Hilton Hotel Garden Inn, Radnička cesta 21 u Zagrebu. 

Konferencija je organizirana u okviru Konferencije o budućnosti Europe, a glavni cilj je podizanje svijesti građana o važnosti svakodnevnog tjelesnog vježbanja i njegovom pozitivnom utjecaju na zdravlja.

Budući da su građani tijekom pandemije koronavirusa (COVID – 19) promijenili svakodnevne životne navike, poput načina prehrane i redovitosti bavljenja tjelesnom aktivnošću, predstavit će se i rezultati istraživanja o navikama vježbanja građana za vrijeme i prije pandemije, koje je provelo Ministarstvo turizma i sporta.
 
U sklopu Konferencije održat će se dvije panel rasprave na kojima će prisustvovati predstavnici relevantnih tijela državne uprave te stručnjaci i profesori s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, kao i bivši te sadašnji vrhunski sportaši.
 
S obzirom na značaj poruke koju nosi ova Konferencija, iznimno vrijednim smatramo uključivanje što većeg broja zainteresiranih građana s ciljem promicanja redovitog bavljenja tjelesnom aktivnošću.
 
Prijaviti se na Konferenciju možete do srijede, 29. rujna 2021. godine do 21:00 sati, putem poveznice https://limesurvey.srce.hr/976147?lang=hr

Broj mjesta za fizičko sudjelovanje na Konferenciji je ograničen, ali svi su pozvani uključiti se online putem linka:  https://vimeo.com/event/1329675/a9254e0f7d
 
Program Konferencije

Pisane vijesti