IZA SVAKOG TURISTIČKOG USPJEHA STOJI – TURISTIČKI DJELATNIK

Slika /arhiva/mint.jpg
POZIV ZA NOVINARE

Ministar turizma Damir Bajs susrest će se sa Zlatkom Marinovićem, prošlogodišnjim „Djelatnikom godine u turizmu“ u kategoriji „Kuhar“, akcije „Čovjek ključ uspjeha u turizmu“ koju tradicionalno organizira Hrvatska turistička zajednica, u srijedu, 11. kolovoza, s početkom u 20 sati, ispred restorana „Noštromo“ na splitskoj ribarnici, Kraj sv. Marije 10, Split.
 
Zlatko Marinović ujedno je i vlasnik obiteljskog restorana „Noštromo“, Zlatni kuhar Hrvatske 2005. godine, pobjednik na brojnim kuharskim natjecanjima, član državne kulinarske reprezentacije, predavač na kulinarskoj akademiji te autor knjige recepata kulinarske baštine Dalmacije.
 
Tom će prigodom ministar posjetiti gastro događaj, koji svake večeri u razdoblju od 1. lipnja do 1. listopada ove godine dodatno obogaćuje turističku ponudu grada Splita, a za čije je kulinarske specijalitete zadužen Zlatko Marinović i učenici Turističko-ugostiteljske škole Split.
 
Na događanje su pozvani i predstavnici grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, turističkih zajednica grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore, Hrvatskog kuharskog saveza, Saveza kuhara mediteranskih i europskih regija te Turističko-ugostiteljske škole Split.


Najave