Hrvatska na sajmu CMT u Stuttgartu

Slika /arhiva/titel_01gif

Državni tajnik za turizam Zdenko Mičić posjetit će u srijedu, 18. siječnja 2006. specijalizirani kamping sajam CMT (Internationale Ausstellung fűr Caravan – Motor – Touristik) koji se održava od 14. do 22. siječnja 2006. u Stuttgartu, Njemačka.

Za 18. siječnja predviđena je press konferencija i prezentacija hrvatske turističke ponude koju će predvoditi držani tajnik Zdenko Mičić, pomoćnik direktora Hrvatske turističke zajednice Milo Sršen,  te direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Frankfurtu Zlatko Deželjin.

Posebno važna prezentacija Hrvatske pod nazivom «Kroatien stellt sich vor» (Hrvatska se predstavlja) održat će se 19. siječnja i to za predstavnike Parlamenta Baden – Württemberga te gospodarstvenike i brojne medije.

Ove godine na sajmu nastupa 1.400 izlagača iz 95 zemalja svijeta. Očekuje se oko 180.000 posjetitelja, a zanimljiv je podatak da je u prva dva dana sajma zabilježena brojka od 50.000 posjetitelja.

Gužva na hrvatskom štandu i obilje podijeljenog promotivnog materijala dokazuju kako je Hrvatska i dalje omiljena destinacija Nijemaca za kamping odmor.



Pisane vijesti