Hotel 'Dubrovnik Palace' i ove godine dobitnik svjetskog turističkog Oskara

Slika /arhiva/wta-logo-winners.jpg

Hotel Dubrovnik Palace u srijedu, 20. rujna 2006. na prestižnoj dodjeli 'svjetskog turističkog Oskara – World Travel Awards 2006' drugu godinu zaredom dobio je dvije nagrade: kao najbolji hotel u Hrvatskoj i kao najbolji SPA resort u Hrvatskoj.

Hotel Dubrovnik Palace prvi je hrvatski hotel, koji je ove godine bio nominiran i u kategoriji najbolji resort hotel u Europi prestižnog World Travel Awardsa, gdje se našao u vrlo oštroj konkurenciji 19 luksuznih hotela iz Španjolske, Italije, Francuske, Grčke i drugih. Sama nominacija Hotela Dubrovnik Palace u europskoj kategoriji iznimno je priznanje svjetskih turističkih stručnjaka, koji su Hotel Dubrovnik Palace uvrstili u top ljestvicu od 19 najljepših resort hotela u Europi. 

Trinaesta svečana dodjela nagrada za postignuća u putničkoj i turističkoj industriji World Travel Awards 2006. održana je u luksuznom hotelu Beaches Turks & Caicos Resort & SPA, 20. rujna 2006. godine na otocima Turks & Caicos, smještenim jugoistočno od Miamia.

Nagrade za najbolji hotel u Hrvatskoj i najbolji SPA resort u Hrvatskoj uz prisustvo brojnih međunarodnih turističkih djelatnika i predstavnika medija preuzela je Luce Baća, direktorica Hotela Dubrovnik Palace. 

Nagrada turističke industrije World Travel Awards osnovana je 1993. godine s ciljem odavanja priznanja i nagrađivanja postignuća u svim segmentima svjetskog turističkog sektora. Nakon više od jednog desetljeća postojanja nagrade, turistički djelatnici i njihovi klijenti danas je smatraju najboljom preporukom koju bilo koji turistički proizvod može imati.

Glasovanje je započeto 18. travnja 2006. godine, a odluku o najboljima u svakoj kategoriji donijelo je više od 150.000 putničkih agenata, tour operatora i buyera iz cijelog svijeta. 



Pisane vijesti