Festival 'Ultra Europe'

Slika /arhiva/130712_ultraeu.jpg

Split će i ovog ljeta biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje elektronske glazbe. Festival Ultra Europe održava se od 11. do 13. srpnja ove godine.  Već je prvo izdanje festivala Ultra Europe, prošle godine uvršteno u TOP 10 glazbenih festivala u Europi.

Uz još više izvođača, novosti ovogodišnjeg izdanja su i dodatni festivalski dan, zbog kojeg organizatori očekuju 30 posto posjetitelja više nego prošle godine te jedinstvena fan zona s posebnim sadržajima i ponudama za obožavatelje. I ove će se godine održati ekskluzivni tulum na plaži, Ultra Beach, 15. srpnja, ispred hotela Amfora Grand Beach Resort, u jednom od najljepših gradova na našoj obali, Hvaru.

Utjecaj festivala Ultra Europe za promociju Splita, Hvara, ali i cijele Hrvatske kao vrhunske turističke destinacije, koja osim jedinstvene arhitekture, turističke infrastrukture i raznolike klime, nudi i suvremene sadržaje potvrdio je i ministar turizma Darko Lorencin. „Osim po suncu i moru, Hrvatska je svake godine sve poznatija i kao privlačno odredište za održavanje priznatih svjetskih glazbenih festivala. Manifestacije poput ove stvaraju dodatnu vrijednost turističkoj ponudi Hrvatske, a svrstavanje naše zemlje na kartu svjetskih festivalskih destinacija svakako predstavlja znatnu prednost u turističkoj promociji i u svjetskim okvirima. Ministarstvo turizma podržava sva događanja koja svojom inovativnošću doprinose razvoju hrvatskog turizma i njegove konkurentnosti, pa ćemo sukladno tome podržati rast, razvoj i poslovni uspjeh i ovog projekta“, rekao je ministar.

Sve dodatne informacije i obavijesti mogu se pronaći na http://ultraeurope.com/, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.



Najave